If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги и при мен има подобен проблем. В града колата ми достига 75 градуса едва след 15 мин каране и дотогава все ми държи обороти в рамките на 1000 - 1200. Дали е от термостата? а лятото не правеше така нейната семка!!!!
Вдигал той. От 210 по километраж сигурно не е виждал повече. Трябва си чип за повече. И то 210 ако всичко по колата е перфектно!
E толкова 205 съм и правил с 205/15/60 повече неще за това ми е чудно ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Колега не е добре да караш с развален термостат... колкото до това с въздушните струи на извънградско - ми тогава почва да върти само през малкия кръг, не през радиатора. Колкото до вървежа - дебитомера не винаги дава грешка, дори да е зле. Вземи от някой за проба, поне лесно се маха. Моя беше тръгнал и след като го напръсках със спрей за контакти се подобри. Между другото кога е било това "преди" дето е правела 230-240 ? Все пак като караш дълго време на газ, след това на бензин не е както преди. Предполагам катализатор нямаш и си сменяш възд. филтър ?
И компресията не е критерий. Ако не е зацепена както трябва (демек без пети) ще покаже по-малко компресия, дори мотора механично да няма нищо износено.
Comment